Nitraatje erbij? Ongenadig harde pegel van De Roon eindigt perfect in de kruising

28-02-2019 06:56
10

Marten de Roon was woensdagavond één van de doelpuntenmakers tijdens de 3-3 tussen Fiorentina en Atalanta Bergamo in de Coppa Italia. En hoe! De Oranje-international kreeg na een corner een afvallende bal voor zijn voeten en nam hem ongenadig op zijn slof: die heeft de keeper alleen maar langs horen vliegen!

Atalanta nam in Florence na ruim een kwartier spelen een 0-2 voorsprong dankzij Alejandro Gomez en Mario Pasalic. Fiorentina vocht zich nog voor rust terug via Federico Chiesa en Marco Benassi. De Roon, die net als Hans Hateboer negentig minuten meedeed, bezorgde zijn ploeg opnieuw een voorsprong, maar Luis Muriel legde de 3-3 eindstand vast. De halve finale-return in Bergamo staat gepland voor 24 april.