Lofzang op Ihattaren: 'Jaar terug nog in de A1 met Van Nistelrooy, ongelooflijk'

Gepubliceerd: ma 23 september 2019 om 06:48

Laatste update: ma 23 september 2019 om 06:50

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Mohamed Ihattaren was de 'grote smaakmaker' tijdens PSV-Ajax, stelde PSV-watcher Rik Elfrink na afloop in gesprek met VoetbalPrimeur. De pas zeventienjarige linkspoot kon PSV niet aan een overwinning helpen, maar maakte indruk op de journalist van het Eindhovens Dagblad.

"Hij was heel bepalend in het spel. Hij is zeventien... Het is eigenlijk ongelooflijk dat hij zich op dit niveau al manifesteert. Als je dat kan, dan belooft dat heel veel voor de toekomst", stak Elfrink de loftrompet. "Een jaar geleden speelde hij al in de A1 met Ruud van Nistelrooy. Daar liet hij ook al fantastische dingen zien, maar het mocht net wat functioneler hier en daar. Daar heeft hij aan gewerkt, het is eigenlijk ongelooflijk wat hij doet."

Elfrink ging ook in op het spel van Michal Sadílek, die tegen Ajax Olivier Boscagli verving als linksback en Hakim Ziyech onschadelijk maakte. "Een speler naar het hart van Van Bommel. Hij zorgt voor een bepaald karakter in het elftal, dat is wel prettig in een topwedstrijd. Sadílek is een speler die je heel erg voor je voeten kan lopen, je komt hem honderd keer tegen per wedstrijd. Hij pakt nog wel eens een kaart en dat gaat hem nog opbreken, maar het is prettig om zo'n speler in je selectie te hebben."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws