'Deze groep kan het eerste WK gaan pakken voor het Nederlands elftal'

Gepubliceerd: ma 14 oktober 2019 om 11:15

Laatste update: ma 14 oktober 2019 om 13:01

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

André Ooijer heeft Matthijs de Ligt een hart onder de riem gestoken. De man van 75 miljoen kwakkelt bij Juventus en het Nederlands elftal en lijkt in een mindere periode te zitten. Ooijer ziet het echter wel goedkomen met De Ligt en de ontwikkeling van Oranje in het algemeen, vertelt hij aan VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
HAMBURG

De Ligt maakte tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland een onzekere indruk, waarna er veel kritiek was op de twintigjarige verdediger. "Dat hoort nou eenmaal bij de voetballerij en dat vindt Matthijs ongetwijfeld zelf niet erg, want als je niet goed speelt, dan speel je niet goed. Dat weet je zelf ook", zegt Ooijer tegen deze website.

"Je maakt als team de ontwikkeling mee van hoe oud je bent, waar je vandaan komt en tegen welke spelers je speelt. Als je kijkt naar Frenkie de Jong, De Ligt en Daley Blind, die heer en meester is bij Ajax, denk ik dat dit nog heel ver kan groeien", doelt Ooijer op de ontwikkeling van het Nederlands elftal. "Ik denk dat dit een groep kan zijn die misschien toch het eerste WK gaat pakken voor Oranje."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws