Dest: "Dat hebben de Ajacieden tegoed van ons, want dit sloeg nergens op"

Gepubliceerd: za 7 december 2019 om 00:00

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Sergiño Dest kreeg in de thuiswedstrijd tegen Willem II (0-2) de voorkeur boven Noussair Mazraoui, maar deelde in de malaise bij Ajax. De rechtsback veroorzaakte vijf minuten voor rust een strafschop, waaruit de openingstreffer voortkwam.

Tygo van Marion
AMSTERDAM

Dest trok aan de noodrem, nadat Ché Nunnely aan de Amsterdamse aandacht was ontsnapt. "Ik moest nog draaien, maar hij was wel wat sneller", stelt de Amerikaanse international voor de camera van VoetbalPrimeur. Hij spreekt van de grootste tegenslag sinds zijn doorbraak. "Ik ben kritisch, natuurlijk. Als ik niet goed heb gespeeld, dan is dat zo. Dat is een feit. Ik kan er niet omheen draaien. De volgende wedstrijd moet ik het weer positief oppakken."

"Je kunt niet alles winnen, maar dit had niet mogen gebeuren", vervolgt Dest na de 0-2 nederlaag in de Johan Cruijff Arena. "We waren helemaal niet scherp. Maar tegen Valencia moeten we er weer staan. Dan moet het anders. We moeten onze kop niet laten hangen. We hebben nu één doel: dat is doorgaan in de Champions League. Dat hebben de Ajacieden nog tegoed van ons, want dit sloeg nergens op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws