Malacia moet 'grote broer' gaan missen: 'Maar ik gun het Kenneth van harte'

Gepubliceerd: za 18 januari 2020 om 23:23

Laatste update: zo 19 januari 2020 om 00:14

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Feyenoord-linksback Tyrell Malacia heeft deze week een goede vriend uit moeten zwaaien. Kenneth Vermeer was voor Malacia als een 'grote broer', vertelde de twintigjarige verdediger na het thuisduel met sc Heerenveen aan VoetbalPrimeur.

Tygo van Marion
ROTTERDAM

Vermeer zat zaterdag voor de voorlopig laatste keer op de tribune in De Kuip: de 34-jarige sluitpost rondde deze week zijn transfer naar Los Angeles FC af. "Sinds ik bij het eerste ben gekomen (eind 2017, red.), was hij als een grote broer voor mij. Hij heeft me binnen en buiten het veld altijd goed opgevangen, dus dit is een groot gemis." De linksback weet echter hoe graag Vermeer zijn American Dream na wilde jagen. "Ik gun het hem dus van harte."

Daar waar Vermeer vertrokken is, zal Ridgeciano Haps binnenkort terugkeren: de linksback herstelt van een blessure, maar gaat op termijn de concurrentiestrijd met Malacia hervatten. "Ik moet naar mezelf kijken en zorgen dat ik het op het veld laat zien. Dat is het belangrijkste voor mij nu", aldus de nuchtere Malacia.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws