Feyenoord blijft Summerville volgen: 'Trainers, directie, spelers: contact is er'

Gepubliceerd: zo 16 februari 2020 om 00:30

Laatste update: zo 16 februari 2020 om 06:14

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Crysencio Summerville is dit seizoen één van de lichtpuntjes bij het moeizaam opererende ADO Den Haag, maar kon zaterdag weinig betekenen tegen PSV. De buitenspeler kampte met pijntjes en werd tijdens de rust gewisseld.

Tygo van Marion
DEN HAAG

Daar baalde hij van, liet hij na afloop weten aan VoetbalPrimeur. "Ik wilde het team gewoon helpen, maar het ging niet goed. Ik vind dat ik het team in de steek heb gelaten, maar mijn gezondheid gaat nu voor", aldus Summerville, die tijdens zijn drie kwartier speeltijd toch 'één, twee keer dreigend' werd. "Zeker, maar als ik fit was geweest, zou dat drie, vier keer zijn. En dan zou ik wat beslissender zijn geweest. Ik heb niet kunnen brengen wat ik altijd breng."

Na zijn huurperiode in Den Haag keert Summerville terug bij Feyenoord: zijn eigenlijke werkgever houdt hem nog steeds nauwlettend in het oog. "Trainers, directie, spelers... Het contact is nog daar en ik ga soms ook wel eens kijken. Dan hebben we het over mijn ontwikkeling, hoe het met hen gaat: gewoon positiviteit. Maar ik ben nu nog niet bezig met de toekomst: ik ben met mijn hoofd bij ADO."

Poll

Staat Summerville binnen twee jaar in het eerste van Feyenoord?

(2628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws