Prachtig gebaar: Feyenoord-selectie steunt emotionele Sinisterra

Gepubliceerd: vr 21 februari 2020 om 18:28

De spelers van Feyenoord, trainer Dick Advocaat en de andere stafleden hebben Luis Sinisterra een hart onder de riem gestoken. De Colombiaanse aanvaller is zichtbaar geraakt door de mooie woorden van zijn teamgenoten.

"Luis, topspeler. Het is slecht nieuws, maar je moet positief blijven. Het team staat achter je en er zijn veel voorbeelden van voetballers die sterker van zo'n blessure terug zijn gekomen. Blijf positief en we geloven in je", begint aanvoerder Steven Berghuis.

Verder wenst onder meer Advocaat Sinisterra sterkte. "Heel vervelend wat gebeurd is, maar je bent nog jong en sterk. Alles ziet er goed uit voor de toekomst en we zullen je op allerlei manieren ondersteunen. Hopelijk kom je net zo sterk terug als dat je was. We waren blij met je en hopelijk zullen we blij met je blijven."

Sinisterra liep vorige week in het duel met PEC Zwolle een zware knieblessure op. Hij staat vermoedelijk zo'n zes tot acht maanden buitenspel. "Iedere dag laten we zien één grote familie te zijn. Om ze nu te horen brengt veel emoties naar boven", reageert hij op de video-boodschap. "Dit is niet het einde. Ik kom snel en sterker terug om de fans nog meer blijdschap te geven en hen overwinningen en doelpunten te schenken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws