VP VoetbalQuiz LIVE #14: Wat weet jij over deze legends? (gesloten)

Gepubliceerd: wo 27 mei 2020 om 17:00

Laatste update: wo 27 mei 2020 om 19:55

Editie 14 van de VP VoetbalQuiz LIVE! Met in deze quiz: wat weet jij over voetballegends als Johan Cruijff, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo? Schakel in vanaf 19.45 uur om je aan te melden, om 20.00 uur begint de quiz.

Het is beter om deze stream op YouTube zelf te kijken. Klik hier om naar de livestream te gaan!

Wat heb ik nodig?
Een telefoon om de quiz op te spelen en een tweede scherm (bijvoorbeeld een laptop of een tablet) om de stream op te bekijken. Je kunt ook met twee tabbladen op een computer spelen. We spelen de quiz via Kahoot, een interactieve tool waardoor we live de vragen kunnen stellen én de tussenstanden kunnen doorgeven.

Wat moet ik doen?
Om 19.45 uur starten wij de stream op YouTube (subscribe hier) en vanaf dat moment kun je inloggen bij Kahoot. Ga met je telefoon of computer naar Kahoot.it, vul de pincode van de stream in, kies een username en je zit in het spel! De quiz begint om 20.00 uur. Het is niet alleen belangrijk om GOED te antwoorden, maar ook SNEL! Snelle antwoorden leveren extra punten op, en kunnen aan het einde van de rit het verschil gaan maken. Onze quizmaster Danny Vos zal je nog door alle stappen heen gidsen tijdens de stream.

Wat kan ik winnen?
De winnaar krijgt de NIKE MERCURIAL LITE CR7 scheenbeschermers, zodat je kunt incasseren als Cristiano Ronaldo.

KLIK HIER OM TE SUBSCRIBEN EN MEE TE SPELEN MET DE VP VOETBALQUIZ! 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws