'Ik denk dat Labyad topscorer wordt: hij krijgt vertrouwen en zal het waarmaken'

13-09-2020 12:00 Laatste update: 12:16
64

In de Glazen Bol blikken enkele bekende gezichten vooruit op het nieuwe seizoen in de Eredivisie. In de derde aflevering: Spakenburg-trainer Eric Meijers, uiteraard ook bekend van de Achilles '29-documentaire Voetbal Is Oorlog. Hij heeft hoge verwachtingen van Ajax, met name van nieuwkomer Antony en de opgeleefde Zakaria Labyad.

Check het hele Glazen Bol-item met Eric Meijers, die ook de degradant, de Eredivisie-surprise én de meest tegenvallende titelkandidaat voorspelt!

Gedoodverfde kampioen: Ajax
"Ik moet Ajax zeggen, omdat ze de beste spelers hebben en ook een toptrainer (Erik ten Hag, red.). Ik heb ze in de voorbereiding een paar keer een hele wedstrijd gezien: dat ziet er gewoon weer heel veelbelovend uit, een surplus aan technisch vermogen en aan kwaliteit."

Golden Boy: Antony (Ajax)
"Ik heb daar in de voorbereiding hele mooie dingen van gezien. Hele complete speler, een lust voor het oog. Als je dit soort spelers naar Nederland kunt halen, blijft de Eredivisie prachtig."

Eredivisie-topscorer: Zakaria Labyad (Ajax)
Die zal toch bij Ajax vandaan komen. Dan zeg ik Labyad. Ik zie dat hij met rugnummer 9 gaat spelen, dat belooft veel goeds. Hij zal het vertrouwen van zijn trainer krijgen, dat gaat hij waarmaken. En dan zal hij heel makkelijk goals maken, in ieder geval een paar vrije trappen erin schieten.

Check het hele Glazen Bol-item met Eric Meijers, die ook de degradant, de Eredivisie-surprise én de meest tegenvallende titelkandidaat voorspelt!