Feesten met Eredivisie-kampioen Feyenoord: 'Kuyt in reallife gezien, een droom'

Gepubliceerd: za 26 september 2020 om 12:28

Laatste update: za 26 september 2020 om 12:31

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Elf aanstormende Nederlandse hiphopartiesten staan dit seizoen op de nieuw ontworpen Eredivisie-bal. Een van deze talenten is Uchazo Hoogdorp, beter bekend als CAZA. Hij vertelt over zijn connectie met voetbal en verklapt zijn favoriete club: Feyenoord.

"Ik heb vroeger gevoetbald en ben zelf Feyenoorder", vertelt CAZA in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik ben opgegroeid in Rotterdam-Zuid, op tien minuten van het stadion van Feyenoord. Bij ons was het niet meer dan normaal dat je voor Feyenoord was, maar mijn vader was voor Ajax. Het was thuis dus altijd strijd", lacht Hoogdorp.

"Ik was op het kampioensfeest van Feyenoord. Ik was daar met Ronnie Flex, hij had een show op het feest", vervolgt CAZA. "Toen hebben we gefeest met het Feyenoord-team, dat was een droom. Ik heb Dirk Kuyt in reallife gezien, die man zat aan de bar drinken te bestellen. Stond hij opeens naast me: het is toch Dirk Kuyt, snap je? Een man van statuur."

De hiphopartiest kan ook goed opschieten met FC Utrecht-aanvaller Eljero Elia. "Elia is mijn mattie. Toen hij nog in Istanbul woonde ben ik twee keer bij hem geweest, ik heb zelfs muziek met hem gemaakt", lacht CAZA.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws