Bizarre situatie voor PSV op Cyprus: 'Ze kunnen nog een opstelling maken...'

Gepubliceerd: do 29 oktober 2020 om 11:15

Laatste update: do 29 oktober 2020 om 11:19

Kort voor vertrek naar Cyprus voor het Europa League-duel met Omonia Nicosia kreeg PSV te horen dat Eran Zahavi en Jordan Teze niet welkom zijn op het eiland. PSV is verbijsterd en probeert met man en macht om het tweetal alsnog af te laten reizen, vertelt PSV-watcher Rik Elfrink aan VoetbalPrimeur. Hij spreekt van 'bijzondere tijden'.

"Er is van alles aan de hand bij PSV", aldus Elfrink. PSV mist tegen Omonia Nicosia negen spelers. Maar ook als de Eindhovense club er niet in slaagt Zahavi en Teze naar Cyprus te halen, kan trainer Roger Schmidt een 'concurrerende ploeg' op de been brengen. "Ze kunnen een opstelling maken, laten we het zo typeren."

Yvon Mvogo staat volgens Elfrink onder de lat en Mauro Júnior, Jorrit Hendrix, Olivier Boscagli en Philipp Max vormen de verdediging. Ibrahim Sangaré en Ryan Thomas zijn de controleurs op het middenveld, met daarvoor Mohamed Ihattaren en Mario Götze. Voorin staan vermoedelijk Donyell Malen en Noni Madueke. "Dan heb je nog steeds een heel concurrerend elftal", aldus de PSV-watcher. "Alleen verdedigend is het heel dunnetjes."

"Drie punten kan nog steeds met deze ploeg", stelt Elfrink. "Al is Omonia dit seizoen best sterk gebleken. Als je zelf doet wat je moet doen, lukt het meestal wel."

Check hieronder het hele item met PSV-watcher Rik Elfrink!

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws