Mbappé is boos op Dest en ruziet met Alba: 'Op straat zou ik je vermoorden'

18-02-2021 09:09
131

De gemoederen liepen dinsdag hoog op tijdens FC Barcelona - Paris Saint-Germain. Deportivo Cuatres heeft een audio-fragment in handen waarin Jordi Alba en Kylian Mbappé het aan de stok krijgen. "Op straat zou ik je vermoorden", bijt de Franse aanvaller zijn tegenstander toe in het Spaans.

De ruzie ontstond toen PSG na 36 minuten een hoekschop mocht nemen bij een 1-1 stand. Mbappé was boos op Sergiño Dest, die hem naar zijn zin iets te fel op de huid zat. "Raak me niet aan", zei hij tegen de oud-Ajacied. Alba nam het vervolgens op voor Dest. "Hij heeft je zijn excuses aangeboden. Je gedraagt je verwaand." Dat viel helemaal verkeerd bij Mbappé. "Op straat zou ik je vermoorden", viel hij uit tegen de linksback van Barça.

Vervolgens bemoeide ook Gerard Piqué zich ermee. "Wie ga je vermoorden?" Alba: "Deze jongen is aan het leren. Je leert van de ergste, dwaas", waarmee de vleugelverdediger mogelijk op Neymar doelde. Het laatste woord in Camp Nou was hoe dan ook voor Mbappé, die Barça met drie goals de das om deed (1-4).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie