Goud: Amrabat bedankt grensrechter na buitenspelgoal, krijgt boze reactie

Gepubliceerd: za 1 mei 2021 om 14:15

Laatste update: za 1 mei 2021 om 14:32

Haha, dit is goud! Nordin Amrabat won deze week met Al Nassr van Al Sadd, maar wel met hulp van de arbitrage. De grensrechter keurde een buitenspel goed en Amrabat kwam hem na zijn wissel even bedanken, maar daar was de dienstdoende assistent niet van gediend. 

Heel eerlijk: dit zie je toch nooit meer? Al Nassr won met 1-2. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws