Meer video’s

Opmerkelijke onthulling Tuchel: 'Zojuist Abramovich voor het eerst gesproken'

Gepubliceerd: zo 30 mei 2021 om 11:32

Thomas Tuchel heeft in zijn eerste halfjaar als manager van Chelsea meteen de Champions League veroverd. De Duitse manager kan mogelijk meteen een verbeterd contract tegemoet zien, al weet hij dat niet helemaal zeker.

"Ik weet het niet honderd procent zeker, maar misschien heb ik al een nieuw contract door de winst", vertelt Tuchel op de persconferentie na de 1-0 zege op Manchester City in Porto. "Mijn zaakwaarnemer zei daar iets over, maar ik weet het niet zeker. Dus we zullen zien", doelt hij op de aanwezigheid van een clausule in zijn verbintenis, die momenteel tot medio 2022 loopt.

Tuchel nam in januari het stokje over van Frank Lampard bij Chelsea. Hij loodste The Blues  naar een plekje in de top-vier van de Premier League, maar het hoogtepunt volgde zaterdag met de winst op City. Na afloop deed de 47-jarige trainer een opvallende onthulling. "Ik heb net op het veld voor het eerst met de eigenaar gesproken", doelt hij op Roman Abramovich. "Geen slecht moment voor een eerste ontmoeting", lacht hij.

"We praten zondag verder,  maar het was fijn om de eigenaar te ontmoeten. Ik hoop dat we iets closer kunnen worden", besluit Tuchel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws