Zidane boos: 'Blijf je dezelfde domme vragen stellen? Je werk is beschamend'

Gepubliceerd: ma 14 juni 2021 om 13:56

Zinedine Zidane was zondag niet gediend van kritische vragen over zijn vertrek bij Real Madrid. De Franse trainer werd door een journalist van GOL gevraagd of hij op gespannen voet leeft met de Koninklijke.

Zidane gaf eind mei in een open brief uitleg over zijn vertrek bij Real. Hij schreef onder meer dat hij niet het volledige vertrouwen van de club voelde en dat er volgens hem opzettelijk naar de pers werd gelekt. De verslaggever van GOL trof de Franse legende voorafgaand aan de wedstrijd Rayo Vallecano - Girona. Bij die eerste club keept zoon Luca.

"Meneer, hoe gaat het met u? Ging het mis aan het einde bij Real Madrid met de brief?", vroeg Sergui Quirante. Daar was Zidane niet blij mee: "Blijf je dezelfde domme vragen stellen?" Quirante: "Nee, ik vraag alleen naar de brief." Zidane: "Ja, daarom. Blijf je dezelfde vragen stellen? Je werk is beschamend. Ik ken jou en jij kent mij. Elke keer gebeurt hetzelfde tussen ons. Maar kom hier, laten we praten zonder camera's."

Daarmee lijkt Zidane het alsnog hoffelijk op te willen lossen. De verslaggever loopt met hem mee en vraagt zijn cameraman niet verder te filmen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws