Het is niet makkelijk geweest, Real is niet een club die je zomaar verlaat
Callejon heeft geen spijt van keuze voor Napoli

"Het is niet makkelijk geweest, Real is niet een club die je zomaar verlaat"

16-04-2014 17:20

José Callejon heeft er geen spijt van dat hij Real Madrid vorig jaar verruilde voor Napoli. Bij de transfer naar Italië speelde met name trainer Rafael Benitez een doorslaggevende rol.

In Madrid werd Callejon verteld dat hem een mooie toekomst stond te wachten, maar toen hij nauwelijks aan spelen toekwam zette hij zijn zinnen op een transfer. "Het is niet makkelijk geweest, Real Madrid is niet een club die je zomaar verlaat. Maar op een gegeven moment neemt de liefde voor voetbal de overhand", zegt de flankspeler tegenover Corriere dello Sport. "Ik heb Real verlaten om meer aan spelen toe te komen."

Napoli stond echter niet als enige club in de rij voor Callejon. "Benitez beschreef het project en sprak over de club. Ik had meer aanbiedingen op zoek, maar hij overtuigde me", vervolgt de Spanjaard, die kan terugkijken op een geslaagde transfer. "Ik kan nu bevestigen dat ik het niet bij het verkeerde eind had. Ik voel me hier goed en ik voel de steun van de mensen. Ik hoop zo ver mogelijk te reiken met Napoli."

Wil jij zelf een keer in Bernabéu zitten? Bekijk het aanbod van zeer voordelige voetbalreizen en zie Cristiano Ronaldo met eigen ogen schitteren!