Ajax-talent: Fit blijven en een belangrijke speler worden in eerste elftal
Aanvaller maakt sterke indruk in Amsterdam

Ajax-talent: "Fit blijven en een belangrijke speler worden in eerste elftal"

13-07-2014 10:20
2

Ricardo Kishna maakt dusver een zeer sterke indruk tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De vleugelspeler van Ajax hoopt de goede lijn door te zetten en tijdens de komende competitie van waarde te kunnen zijn voor de regerend landskampioen.

"Ik voel me steeds fitter worden en ik heb een aantal goede voorzetten kunnen geven. Ik had wel het gevoel dat er dreiging van mij uitging. Ik zat wel lekker in de wedstrijd. Ik wil een heel seizoen fit blijven en een belangrijke speler worden in het eerste elftal. Dus veel wedstrijden spelen en daar werk ik hard voor", aldus Kishna tegenover de camera van Ajax-TV.

Ajax kwam zaterdag in actie tegen Aalborg. De Deense kampioen en de Amsterdammers deelden de punten (2-2). "Het was de eerste echte serieuze tegenstander. Ik denk dat we het niet slecht gedaan hebben. Bij vlagen hebben we goed voetbal laten zien. We waren de hele wedstrijd dominant. Ze waren wel enkele keren gevaarlijk met snelle counters, maar ik denk dat wij wel de controle hadden over de wedstrijd."

De negentienjarige aanvaller maakte op 20 februari 2014 zijn officiële debuut in het eerste elftal va Ajax. Dit in de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Red Bull Salzburg.