'Blind gesignaleerd in Barcelona, maar Ajax wacht voorlopig nog af'
Geen bod in Amsterdam

'Blind gesignaleerd in Barcelona, maar Ajax wacht voorlopig nog af'

21-07-2014 00:02
24

Daley Blind is 'hot news' in Spanje, waar hij nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een transfer naar FC Barcelona. De Ajacied is zondag in de Catalaanse stad gespot, maar voorlopig lijkt dat niets te maken te hebben met een transfer.

Blind is op vakantie in de omgeving van Barcelona, maar daarmee voedt hij de geruchten over een transfer wel. Zaterdag werd al bekend dat de topclub aan een bod van 22 miljoen euro zou denken om de multifunctionele verdediger in te lijven en El Mundo Deportivo sluit niet uit dat hij nu ook met een overgang naar Catalonië bezig is.

Zaakwaarnemer Rob Jansen zei vrijdag al dat hij verwacht dat de belangstelling voor Blind op gang gaat komen. Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, laat zondagavond echter weten dat er nu nog geen sprake is van een naderende transfer. 'Alle berichten in de Spaanse en Engelse media ten spijt is er nog geen concrete belangstelling voor Daley Blind. Ajax wacht af', schrijft hij op Twitter.

Intussen zou de interesse van Barcelona en Manchester United ook andere clubs wakker hebben gemaakt. Arsenal, Liverpool en Borussia Dortmund worden in Spanje ook met Blind in verband gebracht.