80 of 90 procent zeker dat De Vrij weggaat, dat denkt iedereen
Clasie verwacht vertrekt van Oranje- en Feyenoord-ploeggenoot

"80 of 90 procent zeker dat De Vrij weggaat, dat denkt iedereen"

23-07-2014 22:58

Jordy Clasie houdt er voorlopig geen rekening mee dat hij Feyenoord in de zomer gaat verlaten. Stefan de Vrij is wel bezig aan zijn laatste dagen in Rotterdam-Zuid, denkt de middenvelder.

Clasie gaat ervan uit dat De Vrij dicht bij de uitgang is. "Er zijn nu drie jongens weg en ik weet voor tachtig of negentig procent zeker dat ook Stefan vertrekt", vertelt de international van Oranje aan Fox Sports. "Dat is mijn gevoel en dat gevoel heeft iedereen bij de club volgens mij."

Over zijn eigen toekomst weet hij weinig. Onder meer FC Porto zou geïnteresseerd zijn. "Ik zit bij Feyenoord en ik heb het naar mijn zin. Ik heb met helemaal niets of niemand contact gehad. Er speelt niet heel veel, hoewel je natuurlijk wel hoort dat er clubs interesse hebben. Daar sluit ik me verder voor af. Het is niet iets waarmee ik me bezig moet houden."

Clasie begrijpt dat technisch directeur Martin van Geel hem liever niet laat gaan. "We hebben een goed seizoen gehad en nu zijn er al drie spelers weg. Die jongens waren vorig jaar heel belangrijk. Ik snap wel dat je een team bij elkaar wil houden en een goed seizoen wil draaien."