Feyenoord doet de Kuip op slot: Nu gaat er niemand meer weg
Technisch directeur: "We hebben de kandidaten voor de versterking in beeld"

Feyenoord doet de Kuip op slot: "Nu gaat er niemand meer weg"

28-07-2014 07:11
4

Met het vertrek van Stefan de Vrij gaat er een slot op de Kuip. Feyenoord is deze zomer niet van plan nog meer spelers te laten vertrekken. Dat stelt technisch directeur Martin van Geel in Telesport.

Feyenoord raakte deze zomer eerder Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Graziano Pellè kwijt. Daar blijft het bij als het aan Van Geel ligt. De bestuurder weet dat onder meer Jordy Clasie in de belangstelling staat van verschillende Europese clubs, maar een vertrek van de kleine middenvelder is voorlopig niet aan de orde. Dat het kwartet zou vertrekken uit Rotterdam, stond min of meer vast. Zij hadden allen hun zinnen gezet op een transfer en daar was Feyenoord zich van bewust.

"Maar nu gaat er niemand meer weg. Tenzij er werkelijk exorbitante bedragen worden geboden", zegt Van Geel in een reactie aan De Telegraaf. Feyenoord zal zelf de markt op moeten. Wellicht dat Hector Villalba een van de versterkingen van de Stadionclub wordt. De Argentijnse aanvaller van San Lorenzo kost zo'n drie miljoen euro. Feyenoord neemt binnen enkele dagen een beslissing, weet de krant. "We hebben de kandidaten voor de versterking in beeld en zullen op korte termijn knopen doorhakken", aldus Van Geel.