Grote plannen ADO: Maar zij zullen hier allemaal geen rol gaan spelen
"Een miljoenensalaris wordt ook in de toekomst bij ADO niet betaald"

Grote plannen ADO: "Maar zij zullen hier allemaal geen rol gaan spelen"

30-07-2014 07:24
5

Wang Hui, de Chinees die ADO Den Haag gaat overnemen, heeft grote plannen met zijn nieuwe club. De capaciteit van het stadion moet omhoog en er moet structureel om Europees voetbal worden gespeeld. Maar niet alle geruchten zijn waar.

Jan-Hermen de Bruijn schetst als woordvoerder van Wang het toekomstbeeld van ADO. "De bedoeling is om in het komende jaar met de begroting van 14 naar 24 miljoen euro te groeien en uiteindelijk moet ADO structureel om Europees voetbal spelen", maakt hij duidelijk in De Telegraaf

Grote namen werden inmiddels al met de eredivisionist in verband gebracht. Maarten Stekelenburg zou onder de lat komen te staan, Martin Jol zou de nieuwe trainer worden en voormalig Ajax-directeur Rik van den Boog zou ook aangesteld worden. "Die zullen hier allemaal geen rol gaan spelen", lacht De Bruijn die geruchten echter weg.

"Een directeur van Ajax bij ADO... Nee, dat werkt niet. En Stekelenburg ontvangt jaarlijks een miljoenensalaris en dat wordt ook in de toekomst bij ADO niet betaald. Martin Jol heeft een gesprek gevoerd met Wang, maar dat was omdat deze over Jols ervaringen wilde horen bij Ajax, Tottenham Hotspur, HSV en Fulham", aldus De Bruijn.