'Stevens moet voorlopig wachten op debuut voor FC Twente, Breukers basisspeler'
'Stevens verliest concurrentiestrijd van Marsman'

'Stevens moet voorlopig wachten op debuut voor FC Twente, Breukers basisspeler'

01-08-2014 10:23
2

Nick Marsman staat naar verwachting ook aankomend seizoen onder de lat bij FC Twente. De doelverdediger moest in de voorbereiding de concurrentiestrijd aangaan met Sonny Stevens. Hoofdtrainer Alfred Schreuder geeft zijn voorkeur voorlopig aan Marsman.

Stevens werd vorig jaar overgenomen van FC Volendam en kwam binnen als beoogde eerste doelman. In de voorbereiding raakte hij echter zwaar geblesseerd aan zijn schouder. FC Twente besloot daarom om Marsman toch niet te verkopen en in Enschede onder het aluminium te zetten. In de ogen van Schreuder deed hij dat naar behoren, aangezien TC/Tubantia claimt dat Marsman ook in het nieuwe seizoen het doel van de Tukkers verdedigt.

Stevens keerde na de winterstop terug van zijn kwetsuur. Hij moest zich tevreden stellen met wedstrijden in dienst van Jong FC Twente, waar de lange doelman een goede indruk achterliet. Zijn debuut in het eerste elftal maakte Stevens vooralsnog niet. Daarnaast profiteert Tim Breukers van het vertrek van Roberto Rosales bij FC Twente. De rechtsback stond eerder nog op het punt te vertrekken, maar heeft een goede kans op een basisplaats.