Ik las dat Daley in Engeland op huizenjacht was, maar hij was de hele week bij ons
Cillessen verbaast zich over geruchtenstroom

"Ik las dat Daley in Engeland op huizenjacht was, maar hij was de hele week bij ons"

15-08-2014 16:49

Jasper Cillessen verbaast zich regelmatig over de berichtgevingen in de Nederlandse media. Veel van zijn ploeggenoten worden regelmatig gelinkt aan buitenlandse clubs, maar volgens de sluitpost zijn veel verhalen voorbarig of onjuist.

Daley Blind is een van de Ajacieden die serieus in verband wordt gebracht met een buitenlandse overgang. Manchester United zou serieus in de race zijn voor de linksback. "Je weet hoe het gaat met het geruchtencircus. Onlangs las ik dat Daley in Engeland op huizenjacht was, maar volgens mij was hij de hele week bij ons", aldus Cillessen tegenover RTV Noord-Holland.

De sluitpost genoot samen met Blind en Joël Veltman van een langere vakantie, maar zal zondag zijn rentree maken onder de Ajax-lat. Veltman speelt dit weekend eerst nog met Jong Ajax mee en wordt normaal gesproken weer vervangen door Mike van der Hoorn. "Mike heeft echt stappen gemaakt. Hij heeft vertrouwen nodig, maar dat zullen we hem ook geven. Veltman is voetballend iets beter, maar die moet zijn minuten nog maken."