Ten Rouwelaar wil iets rechtzetten: Als Ajax komt, dan ga ik erover nadenken
"Dan weet je dat je het lastig gaat krijgen tegen jongens als Depay"

Ten Rouwelaar wil iets rechtzetten: "Als Ajax komt, dan ga ik erover nadenken"

16-08-2014 21:03
8

Jelle ten Rouwelaar heeft zich zaterdagavond nogmaals genoodzaakt gevoeld om te reageren op het Ajax-gerucht dat de ronde doet. De doelman van NAC Breda is niet op de hoogte van de belangstelling uit Amsterdam, maakte hij na de oorwassing tegen PSV (6-1) duidelijk.

Ten Rouwelaar kwam in gesprek met Fox Sports zelf met het initiatief om iets recht te zetten. "Mijn zaakwaarnemer heeft gereageerd op een in de media verschenen schaduwlijstje van Ajax", zo beschrijft hij de situatie. "Het is voorlopig als, als, als. En als ze komen, dan ga ik erover nadenken. Dat is het en meer is het niet."

NAC Breda ging in Eindhoven hard onderuit. "Maar het voelde niet als een oorwassing. We hebben nog nooit gewonnen bij PSV, maar als je de eerste helft ziet dan is 6-1 wel extra pijnlijk. In de tweede helft geven we het weg, want op basis van de eerste helft was er niets aan de hand. PSV maakt de kansen echter wel af en wij niet. Op zulke momenten moeten we onszelf belonen en dat hebben we niet gedaan. En dan weet je dat je het lastig gaat krijgen tegen jongens als Depay."