Ajax wil duidelijkheid over droomtransfer en stelt Eto'o een ultimatum
Amsterdammers dreigen met plan B

Ajax wil duidelijkheid over droomtransfer en stelt Eto'o een ultimatum

20-08-2014 07:00
41

Ajax is klaar met het wachten op Samuel Eto'o. De topspits houdt de Amsterdammers al dagen aan het lijntje, maar de landskampioen neemt de regie nu over. 

Directeur voetbalzaken Marc Overmars laat in De Telegraaf weten dat Eto'o nog enkele uren heeft om op het voorstel van Ajax in te gaan. De club heeft de Kameroener namelijk een ultimatum gesteld. "De deadline is vandaag 18.00 uur", aldus Overmars.

De 33-jarige Eto'o zou in eerste instantie vorige week woensdag laten weten of hij voor Ajax zou gaan spelen. Die beslissing werd vervolgens vooruit geschoven naar zondag, maar ook toen kwam er nog geen duidelijkheid. Het management van de aanvaller liet dinsdag zelfs weten dat Eto'o waarschijnlijk voorlopig nog geen beslissing neemt. 

Het ziet ernaar uit dat de voormalig aanvaller van FC Barcelona, Internazionale en Chelsea wacht op een hoger aangeschreven club, waar hij een lucratiever contract kan ondertekenen. Voor Ajax houdt het in dat geval op. Als Eto'o meer tijd nodig heeft, dan schakelt de eredivisionist door naar plan B.