Transfer Zeefuik blijft onzeker: Simpel: Willem II keurt hem goed of niet
Streppel: "Dat is iets wat we in de gaten houden"

Transfer Zeefuik blijft onzeker: "Simpel: Willem II keurt hem goed of niet"

23-08-2014 15:00
2

De overgang van Género Zeefuik van FC Groningen naar Willem II is nog altijd niet afgerond, maar de aanvaller traint al wel in Tilburg mee. Tijdens de medische keuring kwam een liesblessure aan het licht en dat zorgt voor vertraging.

"Ik verwacht dat het allemaal goed komt", begint Willem II-trainer Jurgen Streppel nog positief tegenover FOX Sports. "Género is bij ons aangesloten en traint momenteel, maar hij is niet speelgerechtigd tegen AZ vanavond. Hij kan ook nog geen negentig minuten spelen. Ik hoop dat we maandag de papieren rond kunnen krijgen en we dan de spits die we zochten binnen hebben."

Door de liesblessure houdt Willem II nog wel een slag om de arm. Als de kwetsuur Zeefuik blijft teisteren, dan bestaat de kans dat de promovendus de spits terugstuurt. "Dat is iets wat we in de gaten houden en bij mijn directeur (Berry van Gool, red.) ligt. Nogmaals, we gaan er van uit dat alles goed komt, maar we koppelen alles terug naar Groningen."

In Groningen reageert Hans Nijland koel op de uitspraken van Willem II. "Het lijkt me vrij Voorlopig hebben wij daarover nog niets gehoord. We zullen het zien", aldus de algemeen directeur.