Degradant wacht op juiste bod voor WK-deelnemer: We zijn in gesprek
International kan rekenen op veel belangstelling

Degradant wacht op juiste bod voor WK-deelnemer: "We zijn in gesprek"

31-08-2014 09:21
2

Alireza Jahanbakhsh weet vooralsnog niet waar hij na 1 september zijn wedstrijden zal spelen. De vleugelspeler van NEC kan rekenen op belangstelling van meerdere clubs, maar de Nijmegenaren ontvingen volgens directeur Bart van Ingen nog altijd niet het gewenste bod.

"Ali moet blijven, roepen mensen, zeker zoals hij vanavond speelt. Wij hopen dat ook, maar hebben iets in ons hoofd en zijn in gesprek met clubs. We weten niet hoe het die laatste drie dagen zal lopen. Als het bedrag al geboden was, dan was hij al getransfereerd", aldus Van Ingen tegenover Omroep Gelderland.

NEC wist zich recent te versterken met Anthony Limbombe, de aanvaller is volgens de voornoemde directeur van de Gelderse club niet gehaald als vervanger van de international van Iran. "Nee, wij hebben Anthony voor de linkerflank gehaald. Wij volgend hem al een tijdje. We zijn blij dat hij voor NEC heeft gekozen, want hij is een groot talent."

NEC won vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Helmond Sport (1-4). De ploeg bezet momenteel de tweede plaats in de Jupiler League achter FC Volendam.