Van den Brom ziet uitdaging: Het is een ploeg die onder zijn kunnen presteert
"We zijn in gesprek en dat verloopt goed"

Van den Brom ziet uitdaging: "Het is een ploeg die onder zijn kunnen presteert"

02-09-2014 08:52
5

Voor John van den Brom lonkt een terugkeer in de Eredivisie. De clubloze trainer is in beeld bij Heracles Almelo, waarmee hij maandag al om de tafel zat. 

"We zijn in gesprek en dat verloopt goed", bevestigt van den Brom in gesprek met de NOS. "Als dat niet zo zou zijn geweest, stop je en is het einde. Als je in gesprek blijft, betekent dat het positief is. Maar er is verder nog niets om te melden. Het heeft geen zin om te reageren op dingen die lopende zijn."

Het gat tussen de Belgische top en de kelder van de Eredivisie is groot, maar dat deert de bij Anderlecht ontslagen coach niet. Hij ziet bovendien dat er wel wat mogelijk is in Almelo. "Het is een ploeg die onder zijn kunnen presteert en beter kan dan het tot nu toe heeft laten zien. Dus daar ligt een mooie sportieve uitdaging."

"Aan de andere kant wil ik ook gewoon heel graag weer aan het werk. Maar dat betekent niet dat je zo desperate bent dat je geneigd bent om in te stappen bij iets dat niet bij je past. Heracles past misschien wel bij me, anders had ik direct nee gezegd", aldus Van den Brom, die eerder werkzaam was bij AGOVV, ADO Den Haag en Vitesse.