Rommedahl knokt voor einde als actieve speler: Weinig vooruitgang geboekt
"Het is dus moeilijk uit te leggen waarom ik niet goed kan lopen"

Rommedahl knokt voor einde als actieve speler: "Weinig vooruitgang geboekt"

16-09-2014 12:19
2

Dennis Rommedahl knokt nog altijd voor een ander einde van zijn carrière. De 36-jarige Deen is al sinds de voorbereiding op het vorige seizoen geblesseerd en heeft geen idee wanneer en of hij weer gaat voetballen. 

Rommedahl keerde in de zomer van 2013 terug in Nederland bij RKC Waalwijk. Vanwege letsel aan zijn achillespees kwam hij echter nog geen minuut in actie voor de club, die degradeerde naar de Jupiler League. Of dat er nog van komt weet de voormalig aanvaller van onder meer Ajax, PSV en NEC niet. "Ik kan er geen tijd aan geven", zei hij tegen tv3sport.

"Nadat het eerst zes weken zou zijn, ben ik nu al bezig met de zoveelste revalidatie", vervolgde Rommedahl. "Deze keer zal ik het heel rustig doen, dus er zal niet te veel belasting zijn. Er is weinig vooruitgang geboekt, maar ik geloof dat er een gelegenheid blijft om fit te worden."

Rommedahl vindt het zwaar om zo lang uit de roulatie te zijn, omdat hij het idee heeft er niet bij te horen. "Er zijn geen winnaars in deze situatie en het was niet wat de club of ik wilde. De specialisten, die ik vertrouw, zeggen dat het goed lijkt wanneer zij mij onderzoeken. Het is dus moeilijk uit te leggen waarom ik niet goed kan lopen."