'Van Gaal laat zich niet ontmoedigen door Roma en betrekt speler bij Strootman-bod'
Manchester United-trainer bereid om Juan Mata of Marouane Fellaini aan deal toe te voegen

'Van Gaal laat zich niet ontmoedigen door Roma en betrekt speler bij Strootman-bod'

22-09-2014 10:36
5

Kevin Strootman staat bovenaan het verlanglijstje van Louis van Gaal, dat is geen geheim. De trainer van Manchester United bereidt een bod voor dat AS Roma moet overtuigen om de Oranje-international in januari te laten vertrekken.

Volgens Rai Sport wil Van Gaal naast een gigantische transfersom ook een speler bij de transfer van Strootman naar Old Trafford betrekken. De Italiaanse tv-zender meldt dat AS Roma mag kiezen tussen Juan Mata of Marouane Fellaini. Of de Serie A-club daarmee wel overtuigd wordt door United, valt te betwijfelen. De clubleiding hing afgelopen week een astronomisch prijskaartje aan Strootman.

AS Roma, dat absoluut niet van plan is om Strootman te laten vertrekken, schat de transferwaarde van de oud-middenvelder van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV in op 75 miljoen euro. Strootman werkt momenteel hard aan zijn herstel. De international miste het WK in Brazilië wegens een zware knieblessure. Naar verwachting kan hij in november de training in de Italiaanse hoofdstad hervatten.