Waarschuwing voor impotente Balotelli: Mario kan zelf ook niet tevreden zijn
"Op dit moment is hij niet zo trefzeker als we hadden verwacht"

Waarschuwing voor impotente Balotelli: "Mario kan zelf ook niet tevreden zijn"

02-10-2014 17:28
5

Brendan Rodgers heeft Mario Balotelli een officiële waarschuwing gegeven. De spits, die in augustus voor twintig miljoen euro overkwam van AC Milan, valt tegen bij Liverpool.

Balotelli wacht nog op zijn eerste goal in de Premier League, terwijl de kritiek op zijn spel groeit. Ook Rodgers is niet tevreden. "Wat betreft zijn gedrag heb ik niets te klagen. Hij werkt hard om er met zijn teamgenoten wat van te maken", vertelt de manager van Liverpool aan The Guardian.

"Voor de goal moet Mario alleen scherper zijn. Er is veel ruimte voor verbetering, zo eerlijk moeten we zijn. Niet alleen Mario, maar iedere spits wordt afgerekend op zijn doelpunten. Op dit moment is hij niet zo trefzeker als we hadden verwacht. Mario kan zelf ook niet tevreden zijn."

Liverpool ging woensdagavond met 1-0 onderuit tegen FC Basel in de Champions League. Balotelli stichtte nauwelijks gevaar en raakte de bal niet één keer aan in het Zwitserse strafschopgebied. Rodgers: "Dat ligt ook aan de rest van het team. De aanvoer was beneden alle peil. Mario moet tegelijkertijd ook zelf kansen kunnen creëren. Daar moet hij aan werken."