Alles is al om 1.00 uur dicht en we mogen niet aan de minibar komen
"We hebben in het hotel wel een klein feestje gevierd met de boys, ja"

"Alles is al om 1.00 uur dicht en we mogen niet aan de minibar komen"

17-10-2014 15:17
1

Kolbeinn Sigthórsson is na het grote succes met IJsland terug in Amsterdam, waar hij enkele van de spelers tegenkwam die hij dinsdag nog versloeg. De overwinning op Oranje is wel even gevierd, erkent de spits in gesprek met AT5.

Sigthórsson genoot vrijdag nog steeds van de 2-0 zege, die ook een mooi vervolg kreeg. "We hebben in het hotel wel een klein feestje gevierd met de boys ja, maar niet heel lang hoor. In Reykjavik is alles al om 1.00 uur dicht. En we mogen niet aan de minibar komen..."

De spits is bij Ajax niet de enige die succes vierde, ook ploeggenoot en concurrent Arek Milik liet zich zien. "Hij maakte een mooie goal tegen Duitsland en hij heeft ook gescoord tegen Schotland. Voor een spits is dat lekker en concurrentie is goed, dat hoort bij Ajax", aldus Sigi, die al weet dat hij zaterdag tegen FC Twente aan de aftrap staat.

Een paar dagen na het duel in Enschede gaan de Amsterdammers op bezoek bij FC Barcelona. "Ik denk dat hetzelfde gevoel overheerst als bij ons in IJsland. Wij zijn kleiner. Wellicht kan ik wat vertrouwen meenemen. Maar eerst gaan we ons focussen op de wedstrijd tegen Twente. Daar moeten we onze borst ook voor natmaken."