Pellè en Tadic vormen prima tandem: Wilde altijd al met hem samenspelen
"Dusan is niet egoïstisch, hij wil gewoon altijd gevaarlijk zijn"

Pellè en Tadic vormen prima tandem: "Wilde altijd al met hem samenspelen"

20-10-2014 10:17
1

De teller bij Southampton-Sunderland stopte afgelopen weekend bij acht treffers. En al die goals werden gemaakt door de thuisclub. Dusan Tadic was de grote man bij de ploeg van trainer Ronald Koeman. De voormalig speler van FC Twente scoorde zelf eenmaal, daarnaast leverde hij vier assists. Graziano Pellè geniet van de samenwerking met de Serviër.

Pellè, die zelf twee keer scoorde, is blij met Tadic in de ploeg. Beide spelers maakte afgelopen zomer de overstap van de Eredivisie naar Southamton. De Italiaanse spits was toen al blij dat hij ging samenwerken met Tadic. "Toen ik in Nederland speelde kreeg ik de vraag met welke speler ik graag samen zou willen spelen. Toen zei ik: 'Dusan'."

"Veel 'nummer tiens' zijn een beetje egoïstisch. Dusan is dat niet. Hij wil gewoon altijd gevaarlijk zijn", aldus Pellè tegenover The Daily Mail.

Southampton staat na acht wedstrijden in de Premier League op de derde plaats, met zestien punten. Nummer twee Manchester City heeft een punt meer. Koploper Chelsea heeft met 22 punten een voorsprong van zes punten op The Saints. Pellè staat na acht duels op zes treffers in de Premier League. Tadic is samen met Chelsea-middenvelder Cesc Fabregas 'koning van de assist'. Beide spelers hebben zeven assists geleverd.