Rodgers roept Balotelli op het matje na kansloos optreden: Het bevalt mij evenmin
Liverpool-coach hoort incident met afgrijzen aan

Rodgers roept Balotelli op het matje na kansloos optreden: "Het bevalt mij evenmin"

22-10-2014 23:35
1

Mario Balotelli is weer eens in opspraak geraakt. De Liverpool-aanvaller besloot bij een 0-3 ruststand tegen Real Madrid zijn wedstrijdtenue te ruilen met tegenstander Pepe en daarmee maakte hij geen sterke beurt bij manager Brendan Rodgers.

Halverwege werd Balotelli al gewisseld, al was dit niet de aanleiding. "Ik hoor het nu pas voor de eerste keer en het bevalt mij evenmin", somberde Rodgers tegenover Sky Sports. "Het hoort niet op deze plek plaats te vinden. Vorig seizoen hebben we een soortgelijke situatie gehad en daarop heb ik geanticipeerd. Dat zal ik nu opnieuw doen."

Balotelli maakte een zwakke indruk tegen de Spaanse club. Rodgers vond de wissel noodzakelijk. "Zijn wissel was louter tactisch", beweerde de oefenmeester na afloop. "Ik vond dat we wat meer intensiteit nodig hadden. Om die reden heb ik Adam Lallana ingebracht en hij vulde het uitstekend in."

"Na de openingstreffer kwam de kwaliteit van Real naar voren. Na rust hebben we voor de eer gestreden, we zijn niet gestopt, maar we speelden wel tegen een team met topkwaliteit. Hoewel we bij enkele treffers niet goed stonden te verdedigen, kan ik niet meer van mijn ploeg vragen", besloot de oefenmeester.