Koeman na monsterzege: Ze weten ook dat het begin niet goed was
Southampton stuit spoedig op Stoke City

Koeman na monsterzege: "Ze weten ook dat het begin niet goed was"

23-10-2014 18:59

Southampton blijft verrassend goed presteren in de Premier League onder leiding van Ronald Koeman. De ploeg won zaterdag met grote cijfers van Sunderland (8-0) en men kijkt volgens de oefenmeester reikhalzend uit naar de komende confrontatie met Stoke City. Van onderschatting is geen sprake aldus de Nederlander.

"Direct na de 8-0 overwinning tegen Sunderland hadden de spelers het al over de volgende wedstrijd. Ze weten ook dat het begin tegen Sunderland niet goed was en dat we tegen Stoke beter zullen moeten starten. Het is altijd lastig om na zo'n goed resultaat weer een wedstrijd te spelen. We moeten ons opladen voor een nieuwe test en dat wordt moelijk", aldus Koeman die werd geciteerd door NUsport tijdens de persconferentie na de training.

Wedden

Meer odds

De oefenmeester verwacht een zeer gemotiveerde tegenstander te treffen. "Stoke is een lastige ploeg om te verslaan. Ze zijn fysiek erg sterk zijn, zijn goed in de dode spelmomenten en hebben met Peter Crouch een spits die erg goed is in het strafschopgebied."

Koeman is naar zijn zeggen totaal niet bezig met het Nederlands elftal waar hij eerder werd gepasseerd door Guus Hiddink. "Ik zit nu op mijn plek bij Southampton. Vorig jaar toen mijn contract afliep bij Feyenoord was het een optie, maar nu denk ik er niet meer aan. Het is wel iets wat ik in de toekomst zou willen doen."