Van Manchester United weet ik het niet, van Ajax en PSV verbaast het me niet
Sinkgraven kan niet veel met bericht over interesse van Engelse topclub

"Van Manchester United weet ik het niet, van Ajax en PSV verbaast het me niet"

27-10-2014 08:05
8

Daley Sinkgraven is momenteel 'hot'. Het talent maakt indruk bij sc Heerenveen. Volgens de Engelse krant Daily Mirror wil Manchester United hem komende winter al overnemen van de Friese club. Het wil onder meer Ajax aftroeven in de strijd om de negentienjarige middenvelder.

"Ik heb al veel van dit soort berichten gelezen. Van Manchester United weet ik het niet, maar dat Ajax en PSV achter hem aan zitten, verbaast me niets", zegt trainer Dwight Lodeweges in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Daley is een heel bijzondere speler. Hij kan zeer snel draaien en is fysiek ook sterker dan menigeen denkt."

"Ik heb het bericht ook gelezen", zegt Sinkgraven zelf. "Ik kan er alleen niet zo veel mee, want het is nieuw voor me. Mijn zaakwaarnemer heeft er niets over gezegd. Het enige dat hij me meegeeft is dat als ik het goed doe, de clubs vanzelf komen." Naast Ajax, PSV en Manchester United werd Sinkgraven ook al in verband gebracht met FC Barcelona en Liverpool.

Sinkgraven was vooral bezig met de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Het duel eindigde in 2-2. "Dit is nu al de derde keer op een rij dat we een voorsprong weggeven en vandaag zelfs twee keer. Je zou zeggen dat we er eens van leren, maar blijkbaar zit dat er niet in. Het lijkt wel of we bij een voorsprong bang worden. Ik ben er nu wel een beetje klaar mee. We hadden veel hoger moeten staan."