'Fer en co zijn klaar met matige spel van routinier Ferdinand'
QPR-verdediger bestraft en bekritiseerd

'Fer en co zijn klaar met matige spel van routinier Ferdinand'

30-10-2014 08:37
1

Rio Ferdinand staat er niet goed op bij Queens Park Rangers. De geroutineerde verdediger werd eerder deze week door de Engelse bond (FA) bestraft en moet het ook bij zijn ploeggenoten ontgelden.

Ferdinand beledigde een supporter op Twitter en dat merkte de FA op. De centrale verdediger, inmiddels 35 jaar oud, moet daarom drie wedstrijden brommen. Binnen de ploeg is de oud-speler van Manchester United evenmin populair. Volgens The Mirror zijn zijn ploeggenoten wel klaar met het spelniveau van Ferdinand.

Wedden

Meer odds

De verdediger speelde tijdens zeven van de negen Premier League-wedstrijden in de basis, maar viel in negatieve zin op. Zijn onrustige manier van verdedigen is ook bij z’n ploeggenoten opgevallen. De komende drie wedstrijden moet hij toekijken en het is zeer de vraag of de lange verdediger daarna zijn plekje direct terugkrijgt.

QPR bezet de negentiende plaats in de Premier League. Afgelopen maandag werd pas voor de tweede keer dit seizoen gewonnen. Aston Villa ging op Loftus Road met 2-0 ten onder. Ferdinand kwam afgelopen zomer transfervrij over van Manchester United.