Kramer komt met opmerkelijke uitspraak: 'Ik ben goed genoeg voor Feyenoord'
ADO-spits denkt aan Rotterdams avontuur

Kramer komt met opmerkelijke uitspraak: 'Ik ben goed genoeg voor Feyenoord'

21-11-2014 17:32
8

Michiel Kramer is naar eigen zeggen niet bezig met een transfer, maar denkt wel dat hij goed genoeg is voor Feyenoord. Met die club wordt de spits van ADO Den Haag regelmatig in verband gebracht.

"Een overgang naar Feyenoord is op dit moment absoluut niet aan de orde. Maar ik denk wel dat ik goed genoeg ben voor Feyenoord, zeker als je kijkt naar de spelers die er nu voorin lopen", zegt Kramer vrijdag tegenover Omroep West. Het is opmerkelijk dat Kramer vlak voor het weekeinde met die uitspraken op de proppen komt, want technisch directeur Martin van Geel liet weten dat er nauwelijks kans is dat Feyenoord in de winterstop een nieuwe spits contracteert. Dat zei de bestuurder tegenover RTV Rijnmond.

Wedden

Meer odds

Kramer is bij ADO Den Haag bezig aan een uitstekend seizoen. Van de zeventien doelpunten die de club maakte, staan er negen op naam van de spits. In dat opzicht is alleen Sergio Agüero van Manchester City hem de baas, berekende het Algemeen Dagblad. "Dat is leuk, maar dat soort lijstje hoeven voor mij niet zo. Dan lijkt het net of je ten koste van alles in de krant wil komen, en dat is niet de bedoeling", besluit Kramer.