Vitesse wil stuivertje wisselen met AZ: We hebben ze op alles voorbereid
Bosz weet niet precies hoe AZ start tegen Vitesse

Vitesse wil stuivertje wisselen met AZ: "We hebben ze op alles voorbereid"

21-11-2014 17:45
2

Vitesse hoopt zaterdag AZ op de ranglijst te passeren. De club uit Arnhem zal dan in het onderlinge duel, dat wordt gespeeld in Alkmaar, aan het langste eind moeten trekken. Op dit moment bedraagt de achterstand van de Gelderlanders op de Alkmaarders twee punten.

"AZ is een voetballende ploeg. Wij willen ook in Alkmaar dominant spelen. Doorgaans levert het dan een mooie wedstrijd op. Zij zullen wel wat meer inzakken en ons opvangen. Het kan ook zijn dat ze anders beginnen tegen ons. Wij hebben de ploeg op alles voorbereid", zegt trainer Peter Bosz van Vitesse in de aanloop naar het treffen met 'Vitessenaar' John van den Brom op de officiële website van de Arnhemmers.

In Alkmaar ontbreekt doelman Piet Velthuizen. "Piet heeft last van een ontstoken teen en is er niet bij zaterdag. Eloy Room keept en Jeroen Houwen zit op de bank", aldus Bosz, die verder over een fitte selectie beschikt. "Iedereen is goed teruggekomen van de interlandwedstrijden. Er waren in totaal zeven spelers weg. Met de overige hebben we goed en hard kunnen trainen."