Feyenoord heeft vier miljoen voor een spits: Dat is niet mijn probleem, toch?
Rotterdammers zoeken wel degelijk naar oplossing

Feyenoord heeft vier miljoen voor een spits: "Dat is niet mijn probleem, toch?"

24-11-2014 08:20
3

Bij Feyenoord wordt er intern wel degelijk naar een oplossing voor het spitsenprobleem gezocht. Martin van Geel liet vorige week weten dat de kans op een nieuwe spits nihil is, maar daarbij gaf hij niet alle informatie prijs.

Fred Rutten heeft in De Kuip de beschikking over Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede, die beiden niet voldoen. Het is echter niet zo dat Feyenoord zich daar direct bij neerlegt. Het Algemeen Dagblad meldt dat er intern wel degelijk over een oplossing in de winterstop is nagedacht.

Feyenoord heeft circa vier miljoen euro op de lopende rekening staan, een overblijfsel van de lucratieve transferzomer. Het probleen van de Rotterdammers is echter dat er geen salarisbudget meer is. Dat maakt de komst van nieuwe spelers zeer moeilijk en dat geldt zeker in het geval van bijvoorbeeld Bas Dost, die een behoorlijk salaris moet gaan opstrijken.

Grootverdiener Ruben Schaken zou in dat geval kunnen helpen. "Ik heb ook gehoord en gelezen dat mijn vertrek een oplossing zou kunnen zijn om een spits aan te trekken", zegt de rechtsbuiten, die eerder dit weekend al flink emotioneel was. Met een vertrek zou hij ruimte kunnen creëeren in het salarishuis. "Maar dat is volgens mij niet mijn probleem, toch? Ik heb hier toch een contract?"