Arsenal en Southampton loeren naar Vlaar: Alles wat ik zeg wordt uitvergroot
"De wedstrijden op het WK hebben mij veel vertrouwen gegeven"

Arsenal en Southampton loeren naar Vlaar: "Alles wat ik zeg wordt uitvergroot"

04-12-2014 19:17

Ron Vlaar maakte in de zomer grote indruk bij het Nederlands elftal. Na het succesvolle WK, dat eindigde met de bronzen plak, strijdt de verdediger bij Aston Villa weer tegen degradatie.

Moeite om zich op te laden voor een gevecht in de onderste regionen van de Premier League heeft Vlaar niet. "Nee, want bij Villa kan ik nóg stabieler worden in mijn prestaties, een nóg hoger basisniveau halen", vertelt hij aan Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"De wedstrijden op het WK hebben mij veel vertrouwen gegeven. Mensen zeiden dat ik en ook andere jongens van Oranje boven onszelf uitstegen. Nou, daar geloof ik niet in. Het niveau dat ik in Brazilië liet zien, is míjn niveau. Alleen moet ik zorgen dat ik het nu week in week uit laat zien."

Na het WK werd Vlaar gelinkt aan een transfer naar Southampton of Arsenal. "Ik heb om mij heen natuurlijk wel het nodige gehoord en gelezen", geeft de verdediger toe, "maar het was in elk geval niet zo dat ik de laatste week van de transfer-window op heel rare dingen had gerekend. Als clubs zich in de winter melden? Weet ik niet. Alles wat ik zeg, zal in Engeland worden uitvergroot."