Clasie wijst naar Kuipers: Hij heeft toegegeven dat het een overtreding was
"Ze staan hier met z'n vieren, dan mag iemand het wel zien"

Clasie wijst naar Kuipers: "Hij heeft toegegeven dat het een overtreding was"

17-12-2014 23:06
28

Björn Kuipers heeft in de rust van de absurde topper tussen PSV en Feyenoord toegegeven dat hij fout zat bij de 1-1 van Luuk de Jong. Dat claimde Jordy Clasie na afloop van de 4-3 nederlaag.

"Dat zijn details in een wedstrijd die heel belangrijk zijn", vertelt de aanvoerder van Feyenoord aan FOX Sports over de gelijkmaker van De Jong, waaraan een overtreding vooraf ging. Kuipers floot echter niet. "Hij heeft zelf toegegeven dat het een overtreding was. Dat heeft hij tegen ons allemaal gezegd in de catacomben. Ze staan hier met z'n vieren. Dan mag iemand het wel zien."

Clasie had na afloop moeite om zijn boosheid te verbergen, niet alleen over de beslissing van Kuipers. Feyenoord gaf in de blessuretijd een punt weg. "De manier waarop we die laatste goal kinderlijk eenvoudig weggeven, dat mag gewoon niet. Wij hebben een corner, dat is een mogelijkheid om te scoren en de wedstrijd zelf nog te winnen. Tien seconden later ligt de bal er ineens bij ons in. Ongelooflijk."

Feyenoord staat na het verlies in Eindhoven al twaalf punten achter op PSV. Het kampioenschap lijkt ver weg. Clasie: "Ik denk dat we zover niet moeten kijken. Twaalf punten, dat is een enorm groot gat."