Kramarić houdt spelers Feyenoord flink bezig

Miljoenenbod Chelsea op Feyenoord-beul bevestigd; Vitesse verwachte bestemming
Kramarić scoorde een hattrick tegen Feyenoord en lijkt op weg naar Chelsea

Miljoenenbod Chelsea op Feyenoord-beul bevestigd; Vitesse verwachte bestemming

31-12-2014 11:34
6

HNK Rijeka raakt mogelijk topschutter Andrej Kramaric kwijt aan Chelsea. De Londenaren hebben een bod neergelegd bij de Kroatische club, die in de groepsfase van de Europa League tegenstander was van Feyenoord. Kramaric maakte veel indruk en schoot vanuit alle hoeken raak.

Chelsea heeft volgens Rijeka een bod van circa tien miljoen euro uitgebracht op Kramaric. "Ik kan bevestigen dat wij een officieel bod van Chelsea hebben ontvangen", vertelde Ivan Mance, technisch directeur van Rijeka aan Sportske. Kramaric heeft zaterdag een eerste ontmoeting met enkele afgevaardigden van Chelsea. 

Ook Leicester City zou interesse hebben in de aanvaller, die dit seizoen al 21 doelpunten maakte in negentien competitiewedstrijden. Mogelijk wordt Kramaric aan de Premier League-club verhuurd als Chelsea hem overneemt van Rijeka. Maar een overstap naar Vitesse zou ook tot de mogelijkheden behoren.

In de Europa League was Kramaric, Kroatisch international, een kwelgeest voor Feyenoord. De spits maakte in het eerste duel tussen Rijeka en de Rotterdammers namelijk een hattrick. Het tweede duel werd door Feyenoord met 2-0 gewonnen.

Volgens verschillende Britse media heeft Vitesse de beste papieren om Kramaric in januari te mogen verwelkomen. De Arnhemmers werken nauw samen met Chelsea, dat jaarlijks verschillende spelers aan de club uit Gelderland verhuurt. Deze constructie zou ook in het geval van Kramaric opgaan, weet onder meer The Guardian.