Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen
"Maar ik sta eigenlijk overal in Nederland open voor"

"Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen"

07-01-2015 14:37
11

Hedwiges Maduro aast op een terugkeer naar Nederland en dan vooral naar Ajax. De verdedigende middenvelder speelt momenteel voor de Griekse koploper PAOK Saloniki en laat zich ook uit over een eventuele terugkeer in Oranje.

"Ik moet Oranje uit mijn hoofd zetten", aldus Maduro tegenover de NOS. Op 2 september 2011 speelde hij zijn laatste interland tegen San Marino (11-0). Sindsdien deed geen enkele bondscoach meer een beroep op de middenvelder.

"Er is een reeks nieuwe spelers opgestaan en die jongens hebben het tijdens het WK in Brazilië zeer goed gedaan. Het is heel logisch dat men met die spelers verdergaat. Ik heb ook niet het gevoel dat men mij nog geregeld in de gaten houdt en telefonisch contact is er evenmin."

Maduro lijkt bij koploper PAOK op zijn plek, maar voor een dienstverband bij Ajax zou de middenvelder waarschijnlijk direct tekenen. "Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen. Dat zou ik heel leuk vinden. Maar ik sta eigenlijk overal in Nederland open voor. Want het kan best zo zijn dat een terugkeer naar Ajax niet reëel is."