Als het niet lukt met Lazio, dan sta ik open voor andere clubs. Ook Nederlandse
Lazio heeft een persoonlijk akkoord met Hoedt

"Als het niet lukt met Lazio, dan sta ik open voor andere clubs. Ook Nederlandse"

13-01-2015 09:58
12

SS Lazio claimt dat de kogel door de kerk is. Wesley Hoedt mag zich deze maand nog en anders begin volgend seizoen speler van de Serie A-club noemen. De club is namelijk persoonlijk akkoord met de centrale verdediger.

"We moeten nog rondkomen met AZ. Als het deze transferperiode niet lukt, dan komt hij in de zomer", reageert technisch directeur Igli Tare volgens De Telegraaf. Het talent beschikt in Alkmaar over een aflopend contract en weigert die te verlengen. Daarop besloot AZ hem bij de reserves te stallen. Dat resulteerde bij Hoedt in de wens om per direct te vertrekken bij de Eredivisie-club.

Mocht een transfer naar Italië geen doorgang vinden, dan nog wel Hoedt koste wat kost vertrekken. "Ik teken zeker niet bij. En de insteek is om in de winterstop weg te komen. Er is te veel gebeurd. Als het niet lukt met Lazio, dan sta ik open voor andere clubs. Ook Nederlandse. Welke? De namen zijn al genoemd."

Wedden

Meer odds

Lazio werd vrijwel direct in verband gebracht met de ontevreden Hoedt, maar ook FC Twente, Feyenoord, Ajax en Ipswich Town zouden de verrichtingen van de centrale man nauwlettend hebben gevolgd. AZ zou inmiddels beseffen dat het zinloos is om een vertrek van Hoedt te dwarsbomen. Onlangs sloeg het nog wel het eerste bod van Lazio af.