'PSV ziet transfer naar België afketsen en houdt kans op verdedigend doelwit'
"Hij komt niet naar Anderlecht"

'PSV ziet transfer naar België afketsen en houdt kans op verdedigend doelwit'

30-01-2015 12:02
2

FC Porto lijkt niet helemaal te weten wat het met Diego Reyes aan moet. De verdediger leek hard op weg naar de uitgang, met Anderlecht en PSV als mogelijke opties. De vraag is echter of die clubs nog een kans maken.

Vooral Anderlecht achtte zich kansrijk in de strijd om de handtekening van Reyes. Manager Herman Van Holsbeeck vloog deze week zelfs naar Portugal om de transfer af te ronden, maar kwam van een koude kermis thuis. Na onderhandelingen zou blijken dat een huurdeal van de baan is.

In ruil voor een optie op één van de Anderlecht-talenten zou Reyes naar België trekken. "Maar Diego Reyes komt niet naar Anderlecht", zegt zijn vertegenwoordiger Matias Bunge nu tegen Het Nieuwsblad. De verdediger is in minder dan drie weken drie keer aan de aftrap verschenen en heeft plotseling dus weer perspectief bij FC Porto.

Anderlecht lijkt nog wel een poging voor de 22-jarige Reyes te gaan wagen en de vraag is wat PSV nog doet. De Eindhovenaren zien in de rechtspoot een geschikte versterking, maar hebben de international pas vanaf volgend seizoen echt nodig