Van den Brom niet blij met spits: Jammer dat hij dat op die manier deed
"Ik word in dit soort gesprekken niet echt verrast"

Van den Brom niet blij met spits: "Jammer dat hij dat op die manier deed"

30-01-2015 14:45
3

Aron Jóhannsson heeft deze week geen al te beste beurt gemaakt bij AZ. De spits beklaagde zich dinsdagavond over het gebrek aan speeltijd en sloot zelfs een transfer niet uit. Tot onvrede van John van den Brom.

De oefenmeester baalde van de manier waarop Jóhannsson zijn ovnrede uitte. "Jammer dat hij dat op die manier deed. Ik heb liever dat hij eerst naar mij toe komt", citeert het Noordhollands Dagblad vrijdag. 

De AZ-coach sprak vorige week ook al met de Amerikaan, die zich toen begripvol opstelde. Enkele dagen later kwam echter toch het bewuste interview, waarna Van den Brom nog maar eens duidelijk heeft gemaakt dat de spits gezien zijn prestaties niet veel recht van spreken heeft.

Van den Brom: "Ach, dit soort gesprekken heb ik vroeger als speler ook wel eens gevoerd met mijn trainer. En dan gebruikte ik dezelfde argumenten als de spelers nu tegen mij. Dus ik word in dit soort gesprekken niet echt verrast."

Jóhannsson was vorig seizoen goed voor liefst zeventien doelpunten. Dit seizoen staat de teller op slechts twee goals in negen wedstrijden.