Ajax-huurling moet even wennen: Aardig gespeeld, maar ik maak kleine foutjes
Rechtsback komt terecht in een andere voetbalwereld

Ajax-huurling moet even wennen: "Aardig gespeeld, maar ik maak kleine foutjes"

01-02-2015 11:19
1

Ruben Ligeon maakte zaterdagavond zijn debuut voor NAC Breda in de uitwedstrijd tegen Excelsior (0-0). De rechtsback moest naar zijn zeggen wennen aan het verschil van spelen bij zijn werkgever Ajax en bij de Brabantse degradatiekandidaat.

"Het was een mooie wedstrijd, maar helaas geen drie punten. Het is geen Ajax, ik moet even anders schakelen en anders denken. Bij Ajax heb je meer balbezit en hier bij NAC gaat het om momenten, dat is wel een verschil", aldus Ligeon tegenover de camera van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

De rechtsback was kritisch over zijn eigen prestatie in Rotterdam waarbij hij ook even inging om een overtreding die hij maakte in het strafschopgebied waarbij een penalty op zijn plaats zou zijn geweest. "Ik heb aardig gespeeld, maar ik maak kleine foutjes. Het was geen perfecte wedstrijd", aldus Ligeon die tekst en uitleg gaf over de situatie in zijn eigen strafschopgebied. "Het was een moment, je kunt hem wel of niet geven. Ik raak hem, maar de scheidsrechter gaf hem niet en dan gaan we verder."