'Werkloze' middenvelder ineens aangeduid als grootste gevaar: 'In de gaten houden'
Hij waarschuwt zijn elftal voor NAC, dat een aantal goede spelers in de selectie heeft

'Werkloze' middenvelder ineens aangeduid als grootste gevaar: 'In de gaten houden'

27-02-2015 16:47
2

FC Twente verloor de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie en neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen NAC Breda, dat de weg naar boven gevonden hoopt te hebben.

Trainer Alfred Schreuder is zich bewust van de matige resultaten van de laatste tijd, maar ziet ook positieve dingen. Ondanks de 1-2 nederlaag in eigen huis tegen Vitesse, had de coach complimenten over voor zijn ploeg. "Na twintig minuten waren we de bovenliggende ploeg. Wij hebben achterin vrij weinig weggegeven, dan is het zuur dat twee persoonlijke fouten ons fataal werden", zegt Schreuder op de officiële website van de Tukkers. "In aanvallend opzicht hebben we daarnaast veel kansen gecreëerd. En vaak nog op een mooie, voetballende manier ook. We moeten zaterdag tegen NAC dezelfde energie brengen als tegen Vitesse."

Wedden

Meer odds

Hij waarschuwt zijn elftal voor NAC, dat een aantal goede spelers in de selectie heeft. "Belangrijk is dat we Demy de Zeeuw in de gaten houden. Met Adnane Tighadouini heeft NAC een speler met veel dreiging en scorend vermogen in huis. Dat moeten we zien te voorkomen door zelf agressief te zijn, ze onder druk te houden en met de juiste scherpte en zuiverheid te spelen", besluit Schreuder.