International en oud-Ajacied gefrustreerd over mislopen koppositie
"Op dit niveau moet je de wedstrijden 'killen'"

International en oud-Ajacied gefrustreerd over mislopen koppositie

02-03-2015 12:49

Gregory van der Wiel kon zijn teleurstelling zondag niet wegstoppen. De rechtsback van Paris Saint-Germain en international van Oranje speelde met 0-0 gelijk tegen AS Monaco en profiteerde daardoor nauwelijks van de nederlagen van titelrivalen Olympique Lyon en Olympique Marseille.

Terwijl de kansen er wel waren, slaagde een Zlatan-loos PSG er niet in een doelpunt te maken, tot frustratie van Van der Wiel. Volgens de verdediger ontbeerde zijn ploeg gif in de afronding. "Op dit niveau moet je de wedstrijden 'killen'", reageerde hij tegenover France Football. "We hadden veel kansen, we waren defensief solide, we hadden balbezit. Maar dit soort duels worden beslist op details."

Wedden

Meer odds

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld, want we hadden de kans om de kop in de competitie te pakken", vervolgde de oud-Ajacied, die wel positief bleef over de kansen van PSG. "We blijven vertrouwen houden. Er zijn nog veel wedstrijden te gaan voor het einde van het seizoen."

Koploper Lyon verloor eerder in het weekend met 2-1 van Lille, dus bij winst zou PSG de nieuwe nummer één zijn. Nu is het verschil een puntje. Achtervolger Marseille heeft drie punten minder dan de ploeg van Van der Wiel, omdat het in eigen huis met 2-3 verloor van Caen.